Kategori - Kiribati berita perjalanan

Kiribati Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Kiribati, sacara resmi Républik Kiribati, mangrupikeun nagara di Samudra Pasipik tengah. Populasi permanén ngan langkung ti 110,000, langkung ti satengahna anu cicing di tol Tarawa. Nagara ieu mangrupikeun 32 atoll sareng hiji pulau karang angkat, Banaba.