Kategori - berita perjalanan Kosta Rika

Costa Rica nyaéta nagara Amérika Tengah anu terjal, hutan hujan di basisir di Karibia sareng Pasifik. Sanaos ibukota na, San Jose, mangrupikeun tempat pikeun lembaga budaya sapertos Pra-Columbian Gold Museum, Kosta Rika dipikanyaho ku pantai, gunung seuneu, sareng biodiversitas. Kasaruan saparapat ti wewengkonna diwangun ku leuweung lindung, ngiringan sato liar kaasup monyét lancah sareng manuk quetzal.