Kategori - Berita perjalanan Kyrgyzstan

Wisata Kyrgyzstan Wisata & Pariwisata pikeun nu datang. Kyrgyzstan, sacara resmi Républik Kyrgyz, sareng ogé katelah Kirghizia, mangrupikeun nagara di Asia Tengah. Kyrgyzstan mangrupikeun nagara anu kakurung daratan sareng rupa bumi pagunungan. Watesan ku Kazakhstan di belah kalér, Uzbékistan di beulah kulon sareng kidul-kulon, Tajikistan di beulah kidul-kulon sareng Cina di beulah wétan.