Kategori - berita perjalanan Libanon

Libanon Wisata & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Libanon, anu sacara resmi dikenal salaku Républik Libanon, mangrupikeun nagara di Asia Kulon. Watesan ku Siria di beulah kalér sareng wétan sareng Israél di beulah kidul, sedengkeun Siprus aya di beulah kulon ngalangkungan Laut Tengah.