Kategori - Berita perjalanan Lesotho

Lesotho Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Lesotho, karajaan luhur anu luhurna, dikurilingan ku Afrika Kidul, dipeuntasan ku jaringan walungan sareng gunung sapertos puncak 3,482m-luhur Thabana Ntlenyana. Di dataran luhur Thaba Bosiu, caket ibukota Lesotho, Maseru, aya reruntuhan ti mimiti pamaréntahan abad ka-19 Raja Moshoeshoe I. Thaba Bosiu ngintip gunung Qiloane anu ikonik, simbol anu tetep pikeun bangsa Basotho bangsa.