Kategori - berita perjalanan Libya

Berita perjalanan & pariwisata Libya pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Libya, sacara resmi Nagara Libya, mangrupikeun nagara di daérah Maghreb di Afrika Kalér, wawatesan sareng Laut Tengah di beulah kalér, Mesir di beulah wétan, Sudan ka beulah kidul, Chad di beulah kidul, Niger di belah kidul-kulon, Aljazair ka kulon, sareng Tunisia di belah kalér-kalér.