Kategori - berita perjalanan Liechtenstein

Liechtenstein Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Liechtenstein mangrupikeun pamaréntahan anu nganggo basa Jérman, panjang 25km antara Austria sareng Swiss. Éta dipikaterang ku istana abad pertengahan, bentang alam alpine sareng kampung-kampung anu dihubungkeun ku jaringan jalur. Ibukota, Vaduz, pusat budaya sareng kauangan, mangrupikeun tempat Kunstmuseum Liechtenstein, kalayan galeri seni modéren sareng kontémporér. Postmuseum mérangkeun parangko Liechtenstein.