Kategori - Berita perjalanan Mauritania

Berita Wisata & Pariwisata Mauritania pikeun anu datang. Mauritania, sacara resmi Républik Islam Mauritania, mangrupikeun nagara di Afrika Kalér. Éta mangrupikeun nagara daulat panggedéna ka XNUMX di Afrika sareng wawatesan sareng Samudra Atlantik di beulah kulon,…