Kategori - Berita perjalanan Mauritius

Berita Perjalanan & Pariwisata Mauritius pikeun anu datang. Mauritius, hiji nagara pulau Samudera Hindia, dipikaterang ku pantai, laguna sareng karang na. Interior pagunungan kalebet Taman Nasional Hideung Walungan Gorges, sareng leuweung hujan, curug, jalur hiking sareng satwa sapertos rubah ngalayang. Ibukota Port Louis ngagaduhan situs sapertos jalur kuda Champs de Mars, bumi perkebunan Eureka sareng Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Gardens abad ka-18.