Kategori - Berita perjalanan Monténégro

Wisata Monténégro & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Monténégro mangrupikeun nagara Balkan kalayan gunung-gunung kasar, desa abad pertengahan sareng jalur pantai sempit sapanjang garis pantai Adriatik na. Bay of Kotor, siga fjord, dot sareng garéja basisir sareng kota-kota benteng sapertos Kotor sareng Herceg Novi. Taman Nasional Durmitor, tempat beruang sareng srigala, kalebet puncak batu kapur, danau glasial sareng 1,300 m jero Tara River Canyon