Kategori - berita perjalanan Mozambik

Mozambik Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Mozambik mangrupikeun bangsa Afrika beulah kidul anu garis pantai Samudera Hindia anu panjang teras dipeunteun ku pantai-pantai populér sapertos Tofo, ogé taman laut luar negeri. Di Nusantara Quirimbas, 250km kapuloan batu karang, Pulo Ibo katutupan bakau gaduh runtah jaman kolonial anu salami ti jaman kakawasaan Portugis. Nusantara Bazaruto langkung kidul na aya karang anu ngajaga kahirupan laut langka kalebet dugong.