Kategori - berita perjalanan Myanmar

Berita perjalanan & pariwisata Myanmar pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Myanmar (baheulana Burma) mangrupikeun nagara Asia Tenggara anu langkung ti 100 kelompok étnis, wawatesan sareng India, Bangladés, Cina, Laos sareng Thailand. Yangon (baheulana Rangoon), kota panggedéna di nagara, mangrupikeun pasar anu rame, seueur taman sareng danau, sareng Pagoda Shwedagon anu luhur, anu ngandung titilar Budha sareng tanggal abad ka-6.