Kategori - Berita perjalanan Namibia

Berita Wisata & Pariwisata Namibia pikeun anu datang. Namibia, nagara di beulah kidul Afrika, dibédakeun ku Gurun Namib sapanjang basisir Samudra Atlantik na. Nagara ieu mangrupikeun tempat satwa anu beragam, kalebet populasi cheetah anu signifikan. Ibukota, Windhoek, sareng kota basisir Swakopmund ngandung gedong jaman kolonial Jérman sapertos Windhoek's Christuskirche, didamel taun 1907. Di beulah kalér, panci uyah Taman Nasional Etosha ngagambar buruan kalebet badak sareng jerapah.