Kategori - Berita perjalanan Nikaragua

Perjalanan Nikaragua & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Nikaragua, disetél antara Samudra Pasipik sareng Laut Karibia, mangrupikeun nagara Amérika Tengah anu dikenal ku rupa-rupa dramatik na situ, gunungapi sareng pantai. Vast Lake Managua sareng stratovolcano Momotombo anu linggih di belah kalér ibukota Managua. Di beulah kidul na nyaéta Granada, kasohor ku arsitéktur kolonial Spanyol sareng kapuloan pulau-pulau anu tiasa dilayaran anu beunghar ku kahirupan manuk tropis.