Kategori - Berita perjalanan Norwegia

Berita perjalanan & pariwisata Norwegia pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Norwégia mangrupikeun nagara Skandinavia anu ngalangkungan gunung, glasier sareng fjords basisir jero. Oslo, ibukota, mangrupakeun kota ruang héjo sareng musium. Kapal Viking abad ka-9 dilestarikan dipidangkeun di Museum Kapal Viking Oslo. Bergen, kalayan imah kai anu warna-warni, mangrupikeun titik awal pelayaran ka Sognefjord anu dramatis. Norwégia ogé dikenal pikeun mancing, hiking sareng ski, khususna di Resort Olimpiade Lillehammer.