Kategori - Oman berita perjalanan

Perjalanan Oman & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Oman. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Oman. Inpormasi Wisata Muscat

Oman, sacara resmi Kasultanan Oman, mangrupikeun nagara Arab di basisir kidul-kulon Semenanjung Arab di Asia Kulon. Agama resmi na nyaéta Islam