Kategori - Berita perjalanan Portugal

Berita perjalanan & pariwisata Portugal pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Portugal mangrupikeun nagara Éropa kidul di Semenanjung Iberia, wawatesan sareng Spanyol. Lokasina di Samudra Atlantik parantos mangaruhan seueur aspek budaya na: cod cod sareng sardin bakar mangrupikeun asakan nasional, pantai Algarve mangrupikeun tujuan utama sareng seueur arsitéktur bangsa dugi ka taun 1500an-1800an, nalika Portugal ngagaduhan karajaan maritim anu kuat .