Kategori - Puerto Rico

Warta Pariwisata Puerto Rico. Puerto Rico mangrupikeun hiji pulo Karibia sareng daérah AS anu henteu ngagabung sareng bentang gunung, curug sareng leuweung tropis El Yunque. Di San Juan, ibukota sareng kota panggedéna, daérah Isla Verde dipikaterang ku strip hotélna, bar pantai sareng kasino. Lingkungan Old San Juan na ngagaduhan wangunan kolonial Spanyol anu warna-warni sareng El Morro sareng La Fortaleza, benteng-benteng umur lami.