Kategori - Réunion, Perancis

Perjalanan & Pariwisata énggal ti Réunion, Perancis.
Pulo Réunion, jurusan Perancis di Samudra Hindia, dipikaterang ku gunung vulkanik, pedalaman leuweung hujan, terumbu karang sareng pantai. Tengara anu paling ikonik nyaéta Piton de la Fournaise, gunungapi aktif anu tiasa naék 2,632m (8,635 ft.). Piton des Neiges, gunungapi punah anu masif, sareng Réunion's 3 kalderas (amfiteater alam dibentuk ku gunungapi runtuh), ogé naék kana tujuan.