Kategori - Berita Wisata Samoa Amérika

Samoa Travel sareng Pariwisata News Amérika pikeun nu datang.

Samoa Amérika mangrupikeun daérah AS anu ngaliput 7 kapuloan Pasipik Kidul sareng tempat wisata. Tutuila, hiji pulau anu panggedéna, mangrupikeun ibukota Pago Pago, anu palabuhan alamna dipiguraan ku puncak gunungapi kaasup gunung Rainmaker saluhur 1,716-ft. Dibagi antara Pulo Tutuila, Ofu sareng Ta'ū, Taman Nasional Samoa Amérika nyorot pamandangan tropis daérah ku leuweung hujan, pantai sareng karang.