Kategori - warta perjalanan San Marino

Perjalanan San Marino & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di San Marino. Warta paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di San Marino. Inpormasi Wisata San Marino.

San Marino mangrupikeun microstate pagunungan anu dikurilingan Itali kalér-tengah. Diantara républik pangkolotna di dunya, éta nahan seueur arsitektur bersejarah na. Di lamping Monte Titano dumukna ibukota, disebut ogé San Marino, dipikaterang kota ageung dipager abad pertengahan sareng jalan-jalan batu sempit. The Three Towers, citadels sapertos kastil anu mimiti ti abad ka-11, linggih di luhur puncak tatangga Titano.