Kategori - Berita perjalanan Singapura

Berita perjalanan & pariwisata Singapura pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Singapura. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Singapura. Inpormasi Wisata Singapura. Singapura, hiji nagara kota di beulah kidul Malaysia, mangrupikeun pusat kauangan global kalayan iklim tropis sareng penduduk multikultural. Inti kolonialna pusatna di Padang, lapangan jangkrik saprak 1830an sareng ayeuna diapit ku gedong-gedong ageung sapertos Balé Kota, sareng 18 kolom Korinta na. Di Singapura kira-kira 1820 Chinatown nangtung kuil Buddha Tooth Relic beureum-sareng-emas, cenah nempatkeun salah sahiji huntu Budha.