Kategori - St.Maarten

Warta Wisata & Pariwisata St.Maarten. Saint Martin mangrupikeun bagian tina Kapuloan Leeward di Laut Karibia. Éta mangrupikeun 2 nagara anu misah, dibagi antara sisi Perancis na anu kalér, disebat Saint-Martin, sareng sisi Walanda kidul na, Sint Maarten. Pulo ieu mangrupikeun pantai resor anu sibuk sareng coves terpencil. Ogé dipikaterang pikeun asakan fusi, kahirupan wengi anu sreg tur toko bebas beuli anu ngajual perhiasan sareng minuman keras.