Kategori - Berita perjalanan Suriname

Perjalanan Suriname & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Suriname. Warta anu paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Suriname. Inpo Wisata Paramaribo. Suriname mangrupikeun nagara alit di basisir timur laut Amérika Kidul. Éta didefinisikeun ku leuweung hujan tropis anu lega, arsitéktur kolonial Walanda sareng budaya lebur-pot. Di basisir Atlantik na aya ibukota, Paramaribo, dimana kebon korma tumbuh caket Bénténg Zeelandia, pos dagang abad ka-17. Paramaribo ogé mangrupikeun tempat Saint Peter sareng Paul Basilica, katedral kai anu luhur sareng ditaharkeun dina 1885.