Kategori - Berita perjalanan Tajikistan

Berita perjalanan & pariwisata Tajikistan pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Tajikistan. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Tajikistan. Inpormasi Wisata Dushanbe. Tajikistan mangrupikeun nagara di Asia Tengah anu dikurilingan ku Apganistan, Cina, Kirgistan sareng Uzbékistan. Kasohor ku gunung anu tangguh, populér pikeun hiking sareng nanjak. Pegunungan Fann, caket ibukota nasional Dushanbe, gaduh puncak salju anu naék langkung ti 5,000 méter. Rentangna kalebet Iskanderkulsky Alam Ngungsi, habitat manuk anu kawéntar dingaranan Iskanderkul, danau pirus anu diwangun ku glasier.