Kategori - Berita perjalanan Thailand

Berita perjalanan & pariwisata Thailand pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Thailand. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Thailand. Inpormasi Wisata Bangkok. Thailand mangrupikeun nagara Asia Tenggara. Éta dipikaterang ku pantai tropis, istana karajaan mewah, reruntuhan kuno sareng candi berhias nampilkeun inohong Buddha. Di Bangkok, ibukota, pemandangan kota ultramodern naék di gigireun komunitas sisi kanal anu tenang sareng candi-candi ikonis Wat Arun, Wat Pho sareng Kuil Budha Emerald (Wat Phra Kaew). Resor pantai anu caket kalebet Pattaya anu rame sareng Hua Hin modis.