Kategori - Berita perjalanan Trinidad sareng Tobago

Berita perjalanan & pariwisata Trinidad sareng Tobago pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Trinidad sareng Tobago. Warta anu paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Trinidad sareng Tobago. Inpormasi Wisata Port of Spain. Trinidad sareng Tobago mangrupikeun bangsa Karibia dua-pulau caket Vénézuéla, kalayan tradisi sareng masakan khas Creole. Ibukota Trinidad, Port of Spain, ngayakeun karnaval anu rame anu nampilkeun musik calypso sareng soca. Sajumlah spésiés manuk cicing di tempat suci sapertos Pusat Daérah Asa Wright. Pulo leutik Tobago anu langkung alit dipikaterang ku pantai na sareng Hutan Cagar Jagoan utama Tobago, anu nyumpingan manuk kolibri.