Kategori - berita perjalanan Uganda

Perjalanan Uganda & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna ngeunaan Uganda. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Uganda. Inpormasi Wisata Kampala. Uganda mangrupikeun nagara anu teu kakurung di Afrika Wétan anu bentang na rupa-rupa ngalangkungan Pegunungan Rwenzori anu katutup salju sareng Danau Victoria anu jembar. Margasatwa anu loba pisan kaasup simpanse ogé manuk langka. Taman Nasional Bwindi Impenetrable Jauh nyaéta tempat suci gorila gunung anu kasohor. Taman Nasional Murchison Falls di belah belah kulon kalér dipikaterang ku curug na jangkungna 43m sareng satwa sapertos hippos.