Kategori - Berita perjalanan Uruguay

Berita perjalanan & pariwisata Uruguay pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Uruguay. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Uruguay. Inpormasi Wisata Montevideo. Uruguay mangrupikeun nagara Amérika Kidul anu dipikaterang ku basisir jero sareng pantai anu ngajajar. Ibukota, Montevideo, ngurilingan Plaza Independencia, sakali tempat janten bénténg Spanyol. Éta nuju ka Ciudad Vieja (Kota Tua), kalayan gedong seni deco, bumi kolonial sareng Mercado del Puerto, pasar palabuhan lami sareng seueur steakhouse. La Rambla, Promenade di perairan, ngalirkeun kios lauk, dermaga sareng taman.