Kategori - News Wisata USA

USA perjalanan & berita pariwisata.

Naon anu penting pikeun Pariwisata Amérika, Pamangku kapentingan sareng pejabat. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna ti Amérika Serikat Amérika.

Warta lokal sareng nasional mindahkeun industri perjalanan sareng pariwisata di Amérika Serikat
AS mangrupikeun nagara anu ngagaduhan 50 nagara bagian anu ngalangkungan wétan Amérika Kalér, kalayan Alaska di belah kalér-kalér sareng Hawaii ngalegaan ayana bangsa éta ka Samudera Pasipik. Kota-kota utama Atlantik Basisir nyaéta New York, pusat keuangan sareng budaya global, sareng ibukota Washington, DC. Metropolitan Midwestern Chicago dipikaterang ku arsitéktur anu berpengaruh sareng di basisir kulon, Los Angeles 'Hollywood kasohor ngadamel pilem.