Kategori - Warta perjalanan Vanuatu

Wisata Vanuatu & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Vanuatu. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Vanuatu. Inpormasi Wisata Port Vila. Kota Vatikan, nagara kota anu dikurilingan ku Roma, Italia, nyaéta markas Garéja Katolik Roma. Éta tempat pikeun Paus sareng sajumlah seni ikonis sareng arsitéktur. Museum Vatikanna ngagaduhan patung Romawi kuno sapertos anu kawéntar "Laocoön and His Sons" ogé fresko Renaissance di Raphael Kamar sareng Sistine Chapel, kasohor ku lalangit Michelangelo.