Kategori - Kongo, berita perjalanan Républik Démokratik

Républik Démokratik Kongo, ogé katelah DR Kongo, DRC, DROC, Kongo-Kinshasa, atanapi ngan saukur Kongo, mangrupikeun nagara anu aya di Afrika Tengah. Éta baheulana disebut Zaire. Éta, dumasar daérah, nagara panggedéna di sub-Sahara Afrika, anu panggedéna kadua di sadayana Afrika, sareng anu ka-11 pangageungna di dunya.