Kategori - Berita perjalanan Kepulauan Cook

Kapuloan Cook mangrupikeun bangsa di Pasipik Kidul, anu ngagaduhan hubungan politik sareng Selandia Anyar. 15 pulau na sumebar di daérah anu lega. Pulo panggedéna, Rarotonga, mangrupikeun tempat gunung-gunung kasar sareng Avarua, ibukota nasional. Di beulah kalér, Pulo Aitutaki ngagaduhan laguna anu lega dikurilingan ku terumbu karang sareng pulau alit, pasir. Nagara ieu kasohor seueur situs snorkeling sareng scuba-diving na.