Kategori - Kapuloan Virgin Inggris

Wisata Virgin Island Britania Raya & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Kapuloan Virgin British, bagian tina hiji nusantara vulkanik di Karibia, mangrupikeun daérah luar negeri Inggris. Ngandung 4 pulau utama sareng seueur anu langkung alit, éta dipikaterang ku pantai na anu dijajar karang sareng salaku tujuan kapal pesiar. Pulo panggedéna, Tortola, mangrupikeun ibukota, Road Town, sareng Taman Nasional Sage Mountain anu ngeusi hutan hujan. Di Pulo Virgin Gorda nyaéta tempat Mandi, labirin batu-batu di sisi pantai.