Kategori - Saint Kitts sareng Nevis berita perjalanan

Perjalanan Saint Kitts sareng Nevis & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata di Saint Kitts sareng Nevis. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Saint Kitts sareng Nevis. Inpormasi Wisata Basseterre.

Saint Kitts sareng Nevis mangrupikeun nagara dua-pulau anu aya diantara Laut Atlantik sareng Laut Karibia. Éta dipikaterang ku gunung sareng pantai anu dibungkus awan. Seueur perkebunan gula na anu ayeuna janten panginepan atanapi reruntuhan atmosfir. Langkung ageung ti 2 pulau, Saint Kitts, didominasi ku gunung seuneuan Gunung Liamuiga anu cicing, tempatna hiji danau kawah, monyét vervet héjo sareng leuweung gelisah kalayan jalur hiking.

Kabur ka Nevis

Serial pidéo diluncurkeun ayeuna anu méréskeun Nevisians lokal anu mangrupakeun haté sareng jiwa ...