Kategori - berita perjalanan Laos

Berita perjalanan & pariwisata Laos pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Laos mangrupikeun nagara Asia Tenggara anu dilangkungan Walungan Mekong sareng dikenal pikeun rupa bumi pagunungan, arsitéktur kolonial Perancis, padumukan suku bukit sareng biara Budha. Vientiane, ibukota, mangrupikeun tempat tugu That Luang, dimana tempat ibadah dilaporkeun ngagaduhan tulang dada Buddha, ditambah peringatan perang Patuxai sareng Talat Sao (Pasar Enjing), komplek anu tumpak ku dahareun, baju sareng kios karajinan.