Kategori - Berita Kepulauan Cayman

Kapuloan Cayman, Téritori Luar Negeri Inggris, kalebet 3 pulau di Laut Karibia kulon. Grand Cayman, hiji pulo anu panggedéna, dipikaterang ku Resort-pantai na sareng sababaraha situs diving sareng snorkelling. Cayman Brac mangrupikeun titik peluncuran anu populér pikeun wisata mancing laut jero. Saeutik Cayman, pulau anu pangleutikna, mangrupikeun sato liar, ti mimiti iguanas kaancam laut, sapertos boobies suku beureum.