Kategori - Kapuloan Virgin AS

News Wisata Pulau Virgin AS. Kapuloan Virgin AS mangrupikeun sakumpulan pulau sareng pulau-pulau Karibia. Téritori AS, éta dipikaterang ku pantai pasir-bodas, karang sareng bukit-bukit anu héjo. Pulo St. Thomas mangrupikeun tempat ibukota, Charlotte Amalie. Di beulah wétan aya pulau St. John, anu kalobaannana diwangun ti Taman Nasional Kepulauan Virgin. Pulo St. Croix sareng kota-kota bersejarah na, Christiansted sareng Frederiksted, aya di beulah kidul.