Kategori - Warta perjalanan Islandia

Islandia Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Islandia, hiji nagara Pulo Nordik, dihartikeun ku lanskap dramatisna sareng gunung seuneuan, bumi panas, sumber cai panas sareng lapangan lava. Gletser masif dijagi di taman nasional Vatnajökull sareng Snæfellsjökull. Kaseueuran penduduk cicing di ibukota, Reykjavik, anu ngajalankeun kakuatan bumi sareng mangrupikeun musium Nasional sareng Saga, ngalacak sajarah Viking Islandia.