Kategori - Jérman Travel News

Jérman Wisata & Pariwisata Jérman pikeun anu datang. Jérman mangrupikeun nagara Éropa Kulon sareng bentang leuweung, walungan, jajaran gunung sareng pantai Laut Kalér. Éta ngagaduhan langkung ti 2 millennia sajarah. Berlin, ibukota na, mangrupikeun tempat pamandangan seni sareng kahirupan wengi, Gerbang Brandenburg sareng seueur situs anu aya hubunganana sareng WWII. Munich dipikaterang ku gedung Oktoberfest sareng bir na, kalebet Hofbräuhaus abad ka-16. Frankfurt, kalayan gedong pencakar langit na, tempatna Bank Pusat Éropa.