Kategori - berita perjalanan Kamerun

Berita Kamerun Wisata & Pariwisata pikeun nu datang. Kamerun, di Teluk Guinea, mangrupikeun nagara Afrika Tengah anu rupa-rupa rupa bumi sareng satwa. Ibukota daratan na, Yaoundé, sareng kota na anu pangageungna, palabuan laut Douala, mangrupikeun titik transit ka situs-situs ékologis ogé Resort pantai sapertos Kribi - caket curug Chutes de la Lobé, anu terjun langsung ka laut - sareng Limbe, tempat Limbe Imah Pusat Satwa nyalametkeun primata.