Kategori - warta perjalanan Latvia

Latvia Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Latvia mangrupikeun nagara di Laut Baltik antara Lituania sareng Éstonia. Bentang na ditandaan ku pantai lega ogé leuweung geledegan. Ibukota Latvia nyaéta Riga, tempat arsitéktur nouveau kai anu kasohor, Pasar Pusat anu lega sareng Kota Tua abad pertengahan sareng Garéja St. Peter. Musium Riga kaasup Museum Latvia Ethnographic Open-Air, mérangkeun karajinan lokal, tuangeun sareng musik