Kategori - Warta perjalanan Mesir

Mesir Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Mesir, nagara anu ngahubungkeun Afrika kalér-wétan sareng Wétan Tengah, dugi ka jaman firaun. Monumén yuswa Millennia linggih di sapanjang Lembah Walungan Nil anu subur, kalebet Piramida kolosal Giza sareng Great Sphinx ogé Kuil Karnak hieroglyph-dijejeran Luxor sareng Lebak kuburan Raja-raja. Ibukota, Kairo, mangrupikeun tempat tempat terkenal Ottoman sapertos Masjid Muhammad Ali sareng Museum Mesir, mangrupikeun barang-barang kuno.