Kategori - News Wisata Perancis

Perancis, di Éropa Kulon, ngalibetkeun kota abad pertengahan, désa alpine sareng pantai Tengah. Paris, ibukota na, dipikanyaho pikeun imah modéren, musium seni klasik kaasup Louvre sareng monumen sapertos Menara Eiffel. Nagara ieu ogé kasohor ku anggur sareng asakan anu canggih. Gambar guha Lascaux urang, téater Romawi Lyon sareng Karaton Versailles anu lega ngabuktikeun sajarah na euyeub.