Kategori - Berita perjalanan Polandia

Berita perjalanan & pariwisata Polandia pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Polandia, sacara resmi Républik Polandia, mangrupikeun nagara anu aya di Éropa Tengah. Éta kabagi kana 16 bagéan administrasi, kalebet 312,696 kilométer pasagi, sareng ngagaduhan iklim musiman anu hampang