Kategori - Berita perjalanan Spanyol

Berita perjalanan & pariwisata Spanyol pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Spanyol. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Spanyol. Inpormasi Wisata Madrid. Spanyol, nagara di Semenanjung Iberia Éropa, kalebet 17 daérah otonom kalayan rupa-rupa géografi sareng budaya. Ibukota Madrid mangrupikeun tempat ayana Istana Karajaan sareng musium Prado, padamelan padamelan Éropa. Segovia ngagaduhan istana abad pertengahan (Alcázar) sareng saluran saluran cai Romawi anu gembleng. Ibukota Catalonia, Barcelona, ​​dihartikeun ku tengara modéren whimsical Antoni Gaudí sapertos garéja Sagrada Família.