Kategori - Berita perjalanan Swiss

Berita perjalanan & pariwisata Swiss pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Swiss. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Swiss. Inpormasi Wisata Zurich. Swiss mangrupikeun nagara Éropa Tengah anu pagunungan, tempatna seueur situ, kampung sareng puncak gunung Alps. Kota-kota na ngandung tempat abad pertengahan, kalayan landmark sapertos menara jam Zytglogge ibukota Bern sareng jambatan kapel kai Lucerne. Nagara ieu ogé dipikaterang ku resort ski sareng jalur hiking na. Perbankan sareng kauangan mangrupikeun industri konci, sareng jam tangan Swiss sareng coklat terkenal di dunya.