Kategori - Berita perjalanan Ukraina

Berita perjalanan & pariwisata Ukraina pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Ukraina. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Ukraina. Inpo Wisata Kiev. Ukraina mangrupikeun nagara ageung di Éropa Wétan anu kasohor ku garéja Ortodokna, garis pantai Laut Hideung sareng gunung leuweung. Ibukota na, Kiev, ngagaduhan Katedral St. Sophia anu berdomina emas, kalayan mosaik sareng fresko abad ka-11. Nyawang ka Walungan Dnieper nyaéta komplek biara Kiev Pechersk Lavra, tempat ziarah Kristen anu dumukna titilar makam Scythian sareng catacombs anu ngandung biksu Ortodok anu mummified.