Kategori - Berita perjalanan Armenia

Armenia mangrupikeun bangsa, sareng tilas républik Soviét, di daérah Kaukasus pagunungan antara Asia sareng Éropa. Diantara peradaban Christian anu pangpayunna, éta didefinisikeun ku situs-situs kaagamaan kalebet Kuil Greco-Romawi Garni sareng Katedral Etchmiadzin abad ka-4, markas Garéja Arménia. Biara Khor Virap mangrupikeun tempat ziarah caket Gunung Ararat, gunung seuneuan anu nyumput di seberang wates di Turki.