Kategori - Berita perjalanan Brasil

Berita Perjalanan & Pariwisata Brasil pikeun anu datang. Brazil, resmina Républik Federatif Brasil, mangrupikeun nagara panggedéna di Amérika Kidul sareng Amérika Latin. Dina 8.5 juta kilométer pasagi sareng langkung ti 208 juta jalma, Brasil mangrupikeun nagara kalima panggedéna sadunya dumasar daérah sareng kagenep pang pendudukna.